Over ons

Welkom op de website puppycursusindebuurt.nl.

De website voor alle hondenscholen en mensen die op zoek zijn naar de perfecte puppy cursus.

Senna labrador
Senna

Over mij? 

Ik zal me op deze pagina even voorstellen: Ik ben Jeroen 39 jaar jong en erg dol op honden, honden kunnen inderdaad je beste vriend zijn.  Daarnaast ben ik natuurlijk ook dol op mijn 2 kinderen en mijn vrouw. Van huis uit ben ik gewend aan honden van klein tot groot. Mijn lievelings hond is de Labrador Retriever.

Vorige zomer 2018 kreeg ik eindelijk mijn eerste labrador, daarvoor had ik een boomertje en een Dwergkees. Maar ik heb altijd tegen mijn vrouw gezegd, als er nog een hond komt dan wil ik een Labrador, en ja hoor in mei 2018 kwam er een choco labrador ( Senna) De ideale hond, maar wat hebben we in het begin afgezien. Kapotte kozijnen, tafels, ontzettend eigenwijs, trekken aan de lijn en nog veel meer van deze momenten, natuurlijk kon ik om sommige dingen wel lachen, maar liever niet.

Uiteraard ben ik met Senna op puppy cursus geweest en vond het een enorm leuke ervaring, ik heb een hoop geleerd en Senna luisterde veel beter.

Bekijk HIER de allerbeste online Puppy Cursus ->>

Helaas is Senna overleden toen ze 9 maanden oud was aan een hartstilstand in haar slaap, ik en mijn kinderen vonden haar levenloos in haar benche en waren enorm geschrokken. Omdat ze pas nog bij de dierenarts was geweest en ontzettend gezond was hebben we toch besloten om een autopsie te laten doen in Gent, het bleek dat Senna een ontsteking had bij haar hart en dit heeft weer een hartstilstand veroorzaakt. (helaas. )  Het hele gezin was in shock toen we Senna zo vonden, ik had het nog uitgelaten voordat ik naar bed ging, ik had er zelfs nog mee gespeeld en dan in een paar uur tijd was het afgelopen. (echt bizar!! )

Labrador 2 weken oud
Skye 2 weken oud!!

Het was in ieder geval geen afwijking of waar we ook bang voor waren dat Senna iets had opgegeten tijdens het uitlaten.  Nu hebben we Senna gehaald bij een super fokker in Sprundel die ons ontzettend goed heeft geholpen met Senna en die ons ook een nieuwe pup uit een nieuw nest heeft gegeven, althans deze krijgen we als het goed begin mei,  we hebben er al één uitgekozen.

Deze website

Waarom deze website? Ik ben goed in het maken van website en wilde iets gaan doen met mijn hobby voor honden, vandaar deze website. Ik ga hier alles schrijven, van de beste puppy cursussen tot advies en tips voor het opvoeden van een pup.

Lees hier al mijn blog berichten. 

Veel plezier op deze website, en wil je reageren dan kan dit onderaan deze pagina.